Sivut

torstai 31. maaliskuuta 2011

Kuvia matkan varrelta

Aloin penkomaan toisen koneemme kuvatiedostoja ja löysin sieltä kuvia minun ja Rockyn alkutapaleesta. Kuvia tässä on siis ihan koeratsastuksesta tähän päivään asti:

(ekaa kertaa Rockyn selässä, koeratsastus 5.6.2010)


(koeratsastus)


(koeratsastus)


(pitkän ajomatkan jälkeen kotona, 5.6.2010)


(kentällä seisoskelua 3.7.2010)


(ekoja laukkapuomeja 3.7.2010)


(ekoja "isoja" hyppyjä 23.8.2010)


(ensimmäiset kisat takana, puhdas rata ristikkoluokasta Orivedellä 5.9.2010)


(valmennuksissa käynti aloitettu reilu kuukausi sitten, reenailua 25.11.2010)


(joulutontut 24.12.2010 :D)


(Rocky ja Anna 15.3.2011)


(kisoihin reenailua 16.3.2011)

keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen päivitys!

Noniin nyt on sitten ensimmäisen postauksen aika. Hieman yritin saada sivuille tietoa tallistamme ja muista asukeista, mutta sivu katosi jonnekkin, kun olin jo tunnin sitä tehnyt. Toivottavasti se nyt pulpahtaa jostain esiin.

Olimme Rockyn kanssa viikko sitten Hämeenkyrössä koulukisoissa. Menimme helppoC:n ja se sujui ihan mukavasti, saimme hieman yli 50%. Heti kisareissun jälkeen tuli myös satula-auto ja saimme viimein Rockylle oman satulan. Menimme Pojun vanhalla Wintecillä melkein vuoden, mutta se on nyt epäsopiva kun Rocky on saanut lisää massaa ja lihaksia. Uusi satula on hieno Kieffer Frankfurt! Voin nappasta siitä tänne huomenna kuvan.

Valmentajamme Anna Viljakka on lomaillut nyt viikon verran Teneriffalla ja olen ollut ihan pulassa kun en ole päässyt tunnille. Huomenna kuitenkin lähdemme valmennusreissulle Parvelaan. Menemme Hanna Heiskasen seurakouluvalmennukseen! Odotan innolla mitä hän sanoo Rockysta ja mitä kaikkea tunnilla teemme. Matkaan on mukava lähteä uudella trailerilla, jonka ostin juuri muutama tunti sitten. Se on Böckman Duo, satulakaapilla varustettuna. Siitäkin voin kuvan tänne räppästä :)

Kävin eilen Rockyn kanssa maneesilla. Minun oli tarkoitus harjoitella koulurataa, mutta hyppäsin "muutaman" kerran pientä ristikkoa. Johan edellisestä hyppykerrasta on melkein puoli vuotta! Rocky oli niin innoissaan, että hössötti vielä kotipihassakin :D Kyllä me kouluakin ehdittiin silti vääntää... Tänään Rockyn hoitaja Iida käveli sillä kentällä kolme varttia, jotta lihakset on huomenillalla vetreinä valmennuksessa.