Sivut

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Homma toimii!

Rocksulla piti olla eilen se kraniohoito, mutta kun totesin maanantaisen maastokävelyn ja pienen kentällä olon jälkeen hevosen olevan täysin kunnossa, niin päätin antaa hoitoajan Nallelle, kun enemmän olin siitä huolissani. Eilen menin kentällä ilman satulaa kaikkia perusjuttuja ja aika paljon väistöjä. Otin myös väistöliikkeestä laukannostoja. Vasta ihan loppuvaiheissa huomasin eron oikeassa ja vasemmassa kierroksessa, mutta se on todella minimaalinen enkä siitä ole huolissani. Otimme myös muutaman kavaletin laukkaympyrällä ja Rocky innostui siitä ietysti paljon :)

Tänään en ole kertakaikkiaan jaksanut lähteä ratsastamaan ja ajattelin, että voi muutenkin olla hyvä, että Rockylla on tänään vapaapäivä. Huomenna menen vetämään shettismaaston niin silloin pääsee taas poika hommiin!

Iskä osti meille eilen pienen suloisen traktorin!! Se on aika hauska vekotin ja tietysti sen itse koeajoin heti. Sillä saa lanattua kenttää ja talvella aurattua tallinpihaa ym.




Mun varsakuumetta ei helpota yhtään tuo ihana Jaska-varsa, joka tässä minun ikkunani alla aina makoilee. Nyt kävin sitä hieman halailemassa ja köllähdin lopulta sen kainaloon, vietimme ihanan rapsutteluhetken yhdessä. Pinnin toista ultraa odotellessa!







Meillä on hevoset siirtyneet nyt talli/tarhaelämään. Laitumet on kaluttu tyhjiksi, mutta pikkuponit ovat meillä tallin pihassa syömässä rehottavaa tallin pihapiiriä. Tallissamme asuu jonkin aikaa myös kaverini Capo-hevonen, joka on myynnissä. Talli on siis täynnä ja kiirettä pitää, kaiken lisäksi tänään kolahti postilaatikkoon kutsu työhaastatteluun... Nyt taitaa alkaa pikkuhiljaa häämöttään kiireinen arki!



(Rakensimme hienon sillan Papinojan yli, siitä saa hevosetkin nyt mennä. Oja on siis meidän talon ja tallin välissä.)

1 kommentti:

H. kirjoitti...

Moikka!

Nyt alko mietityttää, onko tää sun polle Totemi Rokista?

Mun oma on myös siitä ja sitä vielä kutsutaankin Rokiksi, ei sentään Rockyksi ;) On kyllä ihan erinäköinen kun tää sun.. Mutta tosi makeen näkönen tyyppi sulla! :)