Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Hola!

Eilen olimme taas Heiskasen kouluvalmennuksessa ja Rocky meni ihan kivasti, kauhea helle vei voimia molemmilta, mutta hienosti saimme tunnin räpellettyä läpi. Menimme meille aika helppoja asioita; kulmia, taivutuksia ja väistöjä. Rocky meni ihan kivasti, mitään uutta ei opeteltu, mutta kerrattiin vanhoja. Taidan laittaa seuraavaan valmennukseen meidän tasoksi heB, jotta päästään hieman vaativamaan ryhmään.

Rocky oli onnistunut saamaan valmennuksen aikana suupieleensä pahan haavan. Se on kuitenkin siisti viiltohaava, joka on noin 3mm syvä ja 1,5cm pitkä. Se oli ihan "suun puolella" eli sitä ei nää ellei avaa sen suuta. Kinkkisessä paikassa kyllä on, huono hoitaa... Nahka oli varmaan jäänyt kuolaimen väliin tai jotain, muuta syytä en keksi. Eli siis kuolaimia (siis suitsia) ei voi laittaa, joten tänään täytyy keksiä suunnitellun maastokävelyn tilalle jotai muuta, eilisestä palauttavaa ohjelmaa ennen viikon lomaa. Luulen, että polkupyörälenkki on ainut vaihtoehto, kun juoksutukseenkin tarvitsee suitset, jotta siitä on jotain hyötyä.

Ja sitten asiaan! Olen huomenna tähän aikaan Halkolan perheen (Rommin omistajien) kanssa lentokoneessa matkalla kohti Espanjaa ja Malagan lentokenttää. Meillä on vuokrattu viikoksi asunto merenrannalta Esteponan satamakaupungista. Pihassa on myös iso uima-allas. Meillä on tarkoituksena matkustaa Gibraltarille katsomaan apinoita, delfiinejä ja valaita. Malagan lähellä on myös paljon ratsastuskouluja ja muita hevostapahtumia, joissa on tarkoitus käydä katsomassa Andalusialaisia hulmuharjoja :)

Päivityksistä siis tulee taukoa koko ensi viikoksi, Rocky lomailee Nallen, Rommin ja Pinnin kanssa laitumella sen ajan. Kirjoittelemisiin!! :)




Ei kommentteja: