Sivut

torstai 16. kesäkuuta 2011

Stressiä, leirejä, kisoja, valmennuksia, paniikkia, juhlia....

....siinä syy miksi ei ole kuulunut mitään tällä rintamalla! Lisäilen reilummin kuvia niin pääsette paremmin selville kaikesta =D

Aloitetaan siis tapahtumahistorian purkaminen vaikkapa minun ylioppilasjuhlistani. Niitä edelsi sopiva annos stressiä, siivoamista, kokkaamista, shoppailua ja kaikkea mahdollista turhaa hälinää. Juhlat olivat siis lauantaina 4.6 ja meillä kävi paljon vieraita, juhlat taisivat venyä aamun pikkutunneille asti.


(Minä ja Pinni)


(Nalle ja kummityttöni Aleksandra 2,5v)


(Haaveeni toteutui yo-kuvien suhteen, mutta kuvat ei ihan onnistunu, koska Rocky oli hieman energinen ja lakkikaan ei pysynyt päässä :D)


(Näitä vedoksia on yli 300 joten nappasin vaan jotain...)


Viides päivä kesäkuuta astutimme Pinnin naapurin shetikkaorilla "Ponilla" (Bimliss mc Moon) ja ultraamme Pinnin vielä tämän kuun puolella. Pinni on toiminut melko kivasti, se osaa mennä kärryjen edessä ja toimii maastoratsuna hyvin. Kentällä meneminen on hieman arpapeliä; joko kiinnostaa vähän tai sitten ei kiinnosta ollenkaan! Täytyy todeta, että tämä ostos on kirottu jo muutamaan kertaan... Pinni viettää karsinaelämää Nallen kanssa neljättä päivää putkeen, koska eivät pysy tarhassa. Plaah..




(Pinnin sulho 3v)


No sitten tuli ensimmäisen leirin vuoro. Rocky toimi Nallen, Rommin ja Pinnin kanssa leiriponina ja osallistui siellä estetunneille. Kaikki sujui hienosti, myös näyttelyponina toimiminen!


(Eikös ole aika magea tukka Rockylla? Iida on taitava letittäjä!)


(Koko I-leirin kööri!)


(Leirivideo)

Ja sitten ennen toista leiriä olikin muutama päivä aikaa rentoutua... Sopiva aika siis Annan valmennukselle! Rocky oli ihan kamala, koska lapset oli menny sillä ja ne nyt ei vaadi sellasia asioita mitä minä. Ratsastimme siis koko hevosen ihan läpi ja vasta lopuksi se antoi periksi ja tyytyi kohtaloonsa.

Toiselta leiriltä ei ole kuvamateriaalia, mutta Rocky toimi maastoratsuna tällä leirillä. Superhienosti meni!

Viimeisen leiripäivän jälkeen oli aika lähteä Pohtiolammen keskiviikkokisoihin. Mukaan lähti siis Rocky ja Nalle. Molemmilla oli yksi kevyt leiritunti alla jo aamulla, joten menimme vain yhdet luokat, Nalle ristikon ja minä 70cm. Nalle meni puhtaasti, ei ollut ihan vireessä. (Nalle ja Marinka yllätti helatorstaina Aitoniemessä voittamalla elämänsä ensimmäisen ristikkoa isomman luokan: 50-60cm!! Siinä jäi hevosetkin toiseksi, kun meidän 5-v shettis täräytti uusinnassa kovimman ajan jättihyppyjen kera, olen niin ylpeä mun pikkuratsukosta!)


(Nalle ja Marinka Pohtiksella)


(Video Aitoniemestä 2.6)


Palataampa takaisin Pohtiolammelle. Rocky oli aivan mahtava verkassa, ihan täydellinen. Verkkaan tuli yllättäen joku järjestäjistä sanomaan, että mun täytyy näyttää Rockyn liikkeet ravissa ympyrällä molempiin suuntiin. Olin vähän sillee et "ööö?!". No Rocksu meni puhtaasti, kuinkas muuten... Kysyin sit selitystä tälle niin sain vastaukseksi, että "Sen laukka oli niin epäpuhtaan näköistä." Selevä, ihmettelen vaan miksei muita suokkeja (jotka eivät edes osanneet laukata) tarkistettu. Okei, laukka ei ihan vielä pyöri kunnolla, mutta olihan se kiva ohjelmanumero, kun kaikki kyyläs, kun pyörin ympyrällä siinä, meni järjestäjien pointsit kyllä! Tästä oli mahtava tunne lähtee radalle! Ekalle esteelle olis kannattanu tulla ravissa, koska rata oli ihan outo eikä ekalle esteelle pystynyt kunnolla lähestymään. No sain sen laukassa kääntyyn ja päästiin yli, rämpien kyllä kolinan kera. Ohjat lähti käsistä ja kaikki oli ihan huonosti, mutta toinen este oli jo lähestymässä. Lensin siinä hypyssä satulasta kaulalle, koska Rocky veti ihan armottoman loikan, otin käyntiin ja korjasin itseni ja varusteet paremmin, nostin laukan ja jatkoin radan loppuun. Joka esteeseen melkein kolahti, yksi tippui ja hypyt oli kamalan isoja, koska en saanut millään askeleita sopiin. Tulipa taas kokeiltua miltä tuntuu säheltää kisoissa, mutta silti vain 8vp! :D





Huhheijaa mikä päivitys, nyt olette taas perillä mitä Suskun tallilla on tapahtunut viimepäivinä! :)

Ei kommentteja: