Sivut

maanantai 27. kesäkuuta 2011

Maastoilua ja estevalmennusta... + vauvauutisia :)

Olimme Saran ja Rommi-shettiksen kanssa eilen pitkällä kävelylenkillä. Aikaa kului sutjakasti 2,5 tuntia ja luulisin matkaa kertyneen noin 15km. Reippaita poikia, ratsastajat taisivat tosin olla puutuneempia reissun jälkeen, ottaahan tollanen istuminen pitkän päälle koville. :D

Tänään kuskasin Rocksun Pohtikselle, meillä oli Annan estevalmennus. Otimme aika pitkät alkuverkat ja laukkasimme paljon. Päästelimme ihan hanaa isoa kenttäaluetta ympäri, jonka jälkeen kokosimme laukan keskiympyrällä. Lepotaukoja ei tullut, sillä Anna huusi käskyn vaihtaa laukan ja ottaa toisen kierroksen, vähän aikaa mietin et onkohan tuo nyt ihan tosissaan, mutta käänsin pollen ja kas kummaa; sillä oli laukka vaihtunut ennenkuin olimme toisessa kierroksessa. Jatkoimme saman harjoituksen tässäkin suunnassa. Menimme sen jälkeen pieniä tehtäviä, esteet oli noin 50-80cm korkeita. Rocky oli ihan paras, se meni tosi hyvin!


Myötäys vähän unohtui :/


Ja sitten päivän ilouutinen: Pikku Pinnimme on nyt tiine!! Eläinlääkäri kävi ultraamassa sen tänään ja voi sitä tunnetta, kun näin sen koslan näytöltä mustan pallon, jopa minä maallikkona tajusin heti sen oleva tuleva varsa. Eläinlääkäri sanoi, että se on tosi hyvän näköinen alkio ja kaikki on kunnossa. Seuraava ultraus on syksyllä, jolloin tiineys varmistuu. Jiiiihaa, laskettu aika on 5.5.2012, mutta Pinnillä on ollut tapana varsoa jopa kolme viikkoa etuajassa kaikki varsansa, joten voimme alkaa varautumaan synnytykseen jo huhtikuussa.




2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teillekin tulevasta pikkuvauvasta :))

Heidi kirjoitti...

rupesin huvikseen lukemaan näitä vanhoja tekstejä niin justiin pinnin laskettu aika oli mun syntymäpäivänä :D