Sivut

perjantai 17. helmikuuta 2012

Kuulumisia lähipäiviltä

Mulla oli keskiviikkona Annan valmennus. Takana oli viikonlopun tehovalmennus, josta jäi hieman huono mieli. Tämä valmennus oli aivan päinvastainen, mulla oli ihan huippufiilis siellä selässä. Ressu liiteli aivan upeasti, se liikkui tosi mahtavasti. Se oli ehkä maailman paras tunne, nyt tiedän miltä ratsastus oikeasti tuntuu ja mitä se oikeasti on, wau!

Annakin meni Ressulla hetken, se testaili sitä ja sehän nyt meni uoeesti, kuinkas muuten. Katsottiin just ettei olis "piffit ja paffit" kaukana, sen verran kootusti se osaa kulkea. Okei voisin jo lopettaa tän hehkutuksen :D




Leikattiin äsken tallilla Vennin harja, kun se oli ihan lössähtämäisillään. Meillä oli huonot sakset ja muutenkin homma ei olisi voinut vähempää kiinnostaa. Olen jo viikon tuota hommaa vältellyt, mutta pakko se oli nyt leikata ennenkuin se kääntyy ihan vinoon. Leikkaaminen oli haastavaa, vaikka "asiakas" seisoikin kiltisti paikallaan. Yritin noudattaa rotumääritelmässä laadittuja ohjeita ja lopputulos oli ihan hyvä, vaikka ihan täydellisestihän en sitä tasaiseksi saanut. No kukapa sitä kotona katselee niin tarkasti :) Napsasin shetuiltakin vähän otsatukkaa siistimmäksi.

Minulla loppui tänään työt ala-asteella ja uusi työ yläasteella alkaa vasta hiihtoloman jälkeen. Nyt onkin siis kaksi viikkoa lomaa, ajattelin hyödyntää sen tallilla siivoilemalla ja valmistelemalla Pinnin varsomiskarsinaa ym. Varsominenkin lähestyy kamalaa vauhtia, sen voi jo nähdä Pinnin ulkokuoresta. Täytyy ottaa siitä kuva tänne nähtäville! Pitäisi ostaa oljetkin valmiiksi, sillä aion siirtää Pinnin varsomiskarsinaan jo kuukauden pästä.


Ei kommentteja: