Sivut

maanantai 7. marraskuuta 2011

Blogin uusi ilme

Nyt vähän muokkailin blogin sisältöä, tarkoituksena olisi nyt kertoa koko tallin elämästä Rockyn ja minun urakoimista unohtamatta. Jokaisella tallin hepalla on siis nyt oma sivu, kaikista on pieni "tarina" kerrottuna. Toivottavasti tykkäätte muutoksesta ja toivottavasti jaksan kirjoitella. Sivujen ulkonäkö nyt on mitä on, kun tuon yläkuvan kanssa pelleileminen ei sovi minun hermoilleni. Kai siitä hienon saisi jos osaisi :)

Olin eilen siellä Tavelassa hyppäämässä, menimme pientä rataharjoitusta ja linjaratsastusta. Aluksi Rocksu oli aivan yli-innokas (kuten oli kaikki muutkin hepat). Ensimmäisten esteiden jälkeen hevonen ei ollut ollenkaan hallinnassa! Lopuksi menimme noin 70-80cm rataa ja se sujui jo hyvin.

Tänään oli Annan kouluvalmennus Niihamassa ja hän sanoi, että Rocky oli parempi kuin aikoihin. Se kuulemma käyttää takaosaa jo tosi kivasti, paremmin kuin ikinä ennen. Se astuu jo niin hyvin alleen, että tarvii alkaa pitään etusissa bootseja, kun ottaa takakaviot kiinni etukavioihin. Aika hyvin, kun taukoa on ollut näin paljon! Kaikki sujui aivan täydellisesti joka askellajissa. On hienoa, kun pystymme laukassakin tekemään jotain harjoituksia. Ennen laukka oli suurin haaste ja piti olla tyytyväinen jo muutaman kierroksen "laukkaan", joka oli tosiasiassa hieman nelitahtista räpellystä. Teimme täysin samat harjoitukset laukassa kuin ravissakin. Olimme ympyrällä, jossa kokosimme hevosta hieman ja siitä taas päästettiin hieman isompaa laukkaa, kokoajan samalla tehden tehtävää eli pienentämällä ja suurentamalla ympyrää. Olen supertyytyväinen Rockyyn!

Tässä videolla näkyy pätkiä Heiskasen kouluvalmennuksesta ja eilisestä hyppytunnista Tavelassa. Mukana myös julkaisematonta materiaalia loppukesän estevalmennuksesta Pohtikselta. Jälkimmäisessä videossa syystunnelmia talliltamme, pitäkäähän hatuista kiinni! =D







Ei kommentteja: