Sivut

sunnuntai 6. marraskuuta 2011

Itsensä tsemppausta...

Eihän tästä nyt tule mitään, en jaksa ikinä kirjoittaa tänne, vaikka olisikin paljon kerrottavaa. Olen miettinyt blogin lopetusta, mutta toisaalta kiva sitä on kirjoitellakin. Olen ajatellut, että muutan tämän blogin kertomaan koko tallistamme, enkä vain minusta ja Rockysta. Toki moni ajattelee "höh" ja toiset taas "jee", mutta luulisin, että se olisi mielenkiintoisempaa luettavaa.

Mitähän nyt on viimeisen kuukauden aikana sitten tapahtunut... Liian paljon eli en muista puoliakaan. No Rocksu on ollut nyt hyvässä kunnossa, on maastoiltu paljon, jotta kunto taas nousisi. Olimme ensimmäisessä valmennuksessa torstaina, se oli Heiskasen kouluvalmennus. Se sujui todella hyvin ensimmäiseksi sairasloman jälkeiseksi kunnon ratsastukseksi. Menimme siirtymisiä askellajin sisällä, eli kaikissa askellajeissa säätelimme askeleen pituutta ja vauhtia. Tänään menemme hyppäämään Tavelaan suokkipainotteisella porukalla, naapuri pitää vähän tunnintynkää meille. Luvassa sarjoja ja linjaratsastusta. Saas nähdä miten meidän käy, tarkoituksena olisi mennä parin viikon päästä Niihamaan hyppään joku luokka.

Niin ja meille on tulossa uusi hevonen, unelmieni hevosrotu, jota monet ihmettelevät. En anna sen kuitenkaan häiritä, nyt ostan sen minkä itse haluan, en kuunnellut päätöksessäni tälläkertaa muita. "Venni" on 6-vuotias vuonohevonen, joka asuu vielä Ruotsissa. Se muuttaa meille, kunhan Ruotsin Vuonohevosyhdistys saa passin valmiiksi. Emme malttaisi millään odottaa!! Se on uusi projektini, jolla on lähinnä vain maastoiltu. Se on sporttimallinen ja tarkoituksena olisi saada siitä kelpo ratsu itselle ja tytöille.


Valmennuksen jälkeen Ruusiksella



(Venni)


Yritän jatkaa kirjoittamista vähän useammin! :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Toivottavasti et lopeta bloggausta ! Ja ois kiva jos kirjottaisit blogissas myös enemmän sun tallin tapahtumista:)