Sivut

perjantai 11. marraskuuta 2011

Uutta tavaraa

Kävin taas tiistaina Bob ja Piaffen konkurssimyynnissä, nyt kaikki tavarat olivat -70%. Toissaviikonloppuna siellä oli perjantaina -50% ja lauantaina -60%. Voin kertoa, että se oli jokaisen hevosihmisen paratiisi!

Ihmisiä oli tälläkin kerralla paljon. Pienessä liikkeessä oli varmaan yli 30 henkeä, molemmille kassoille oli jonoa yli kymmenen metriä ja tunnelma oli erittäin tiivis. Jos otit jonkun tuotteen käteesi ja laskit sen hetkeksi pois, niin todennäköisesti se lähti jo toisen ihmisen matkaan.

Edellisellä kerralla kahmin hyllystä mukaan parilla eurolla merkkiriimuja, kaikenkokoisia ponysta fulliin. Samoin naruja, raippoja, ratsastussukkia ym pientä. Rommille löytyi myös toppaloimi, onneksi emme ehtineet tilata muualta. Olin todella onnellinen löytöihini, mutta en uskonut, että tulee vielä tämä -70% myyntipäivä ja olin sen jälkeen vieläkin onnellisempi!

Löysin ponien ceasar-talviloimiin saman sarjan kaulakappaleet (kokoa L), meillä oli todella tarvetta sellaisille, koska loimien mukana ostetut S-kokoiset eivät mahdu mitenkään päin meidän ponien kaulan ympärille. Sain kaulakappaleet 5€/kpl enkä juuri miettinyt otanko ne, vaikka illalla sain vielä toisesta paikkaa tilaamani kaulakappaleet. Nyt meillä on Rommille ja Nallelle kahdet toppakaulakappaleet! :)


Käsiini tarttui myös heijastinloimi, joka oli pony-kokoinen, ostin sen kun lähes ilmaiseksi sain. Se on jo otettu käyttöön ja on ihan mielettömän hyvä poneille. Toinenkin ratsastusloimi tuli ostettua, paksu toppaloimi Rockylle. Se on Hansbon loimi, normaali hinta yli 60€, nyt sain sen 15€:lla... Uskomatonta! :D









Välillä piti käydä maksamassa tavarat, jotta sai viedä autoon käsistä tavaraa. Sitten vain takaisin etsimään liaää! Löysin ihan lopuksi trimmatulle koirallemme lämpimän takin, sekin on aivan passeli! Ja tämän merkki myös Hansbo, normihinta yli 50€ ja nyt hintaa taisi olla joku 10€.



Noniin jokohan siinä oli riittävästi näistä ostoksista, kaikkea en jaksanut eritellä tähän.

Tallilla menee kivasti, Pinni voi jo paksusti, mahassa taitaa joku kasvaa melkoista vauhtia. Huomenna Pinnikin pääsee poseeraamaan joulukorttikuviin, kun tallillemme saapuu kymmenestä perheestä lapsia kuvauksiin. Kuvaan itse kaikki potretit ja laitan kuvat tilaukseen. Perheet saavat viikon päästä aitoja joulukortteja, joissa heidän lapset poseeraavat lempiponinsa kanssa. Tein tänään kuvauspaikalle hieman joulua, kaadoimme kuusen pihastamme ja koristelimme sen. Täytyy nähdä kaikki tämä vaiva, kun ei ole lunta.



1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Laita joitan joulukortti kuvia tänne?