Sivut

tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuoden ensitunnelmia

Näin alkuun täytyy ihan ensin kertoa viimevuoden puolella olleesta Heiskasen kouluvalmennuksesta, jossa olimme Marinkan kanssa. Minä menin poikkeuksellisesti Vennillä ja se hieman kauhistutti. Ensinnäkin Vennin kuljetuskäyttäytmisestä (trailerissa) ei ollut takeita, pohjakunto sillä ei ollut mikään loistava ja muutenkin se on vielä niin osaamaton. Matka sujui superhyvin, vaikka oli pimeää ja satoi vettä,.Venni käyttäytyi tosi hienosti, Rommi oli selvästikin hyvää seuraa! Ajattelin valmennusta positiivisesti, oppii siinä itsekin projektia kouluttaessa. Ja näin totistesti olikin. En ole taas vähään aikaan ollut noin tehokkaalla tunnilla, jolla olisi oppinut noin paljon.. Välillä jouduttiin jättäytymään Vennin kanssa omille välikäynneille ja jatkoimme ryhmän mukana taas, kun poitsu oli vähän levännyt. Revin kuitenkin kaiken tiedon irti ja kuuntelin tarkasti Hannan neuvoja muille ratsastajille. Välillä kuvittelin olevani Rockyn selässä ja mietin miten sen kanssa voin näitä asioita harjoitella. Olo oli kuin alkeisratsastajalla ja alla oli hevonen, joka ei osaa mitään, mutta silti tunti oli todella tehokas! Laukkaa emme kokeilleet Vennin kanssa ollenkaan, sillä se olisi ollut väärin sille. Se meni niin hienosti ja kiltisti koko tunnin ravijutut, ettemme viitsineet kiusata sitä yrittämällä laukkaa, joka on kentällä sille vielä vaikeeta. Hanna sanoi, että syy Vennin laukkaongelmaan kaarevilla urilla on vain ja ainoastaan voimattomuus, joka varmasti ajanmyötä paranee. Hän myös kehui Vennin luonnetta!




Uusivuosi sujui rauhallisesti, hepat olivat hieman ihmeissään, mutteivat turhia hermoilleet. Vein ne sisälle tuolloin joskus ennen kuutta ja kaikki olivat ihan rauhallisia, vaikka ensimmäisiä raketteja räjähteli taivaalla jo ennen neljää. Itse oli Halkoloilla uudenvuoden, joka sujui tosi hienosti :)







Tänään tallilla oli aikamoinen vilske, kun pikkuratsastajia tuli ratsastamaan poneilla. Venni ja Rommi toimivat hiihtoratsastusponeina ja Pinnikin pääsi vähän köpöttelemään tielle suuren vauvamahansa kanssa... tosin Pinnin mielestä ratsastaja piti heittää ensin pari kertaa kuusjorpakkoon. =D Tässä kuvia ja videoita:












Ei kommentteja: