Sivut

maanantai 30. tammikuuta 2012

Pakkaset paukkuu...

Kerrankin päivitysväli ei venähtänyt vuorokautta pidemäksi! Nyt vaan sattuu oleen tylsää ja kamerakin oli tallilla tänään niin onvähän kuvamateriaalia.

Eli mulla oli tänään töistä vapaapäivä ja soitinkin heti kahdeksalta eläinlääkärille, että voisko se tulla rokottaan Rommin ja Vennin, kun ne tarvisi tehosterokotuksen ja olisin kotona. No Sainio (joka on muuten maailman ihanin eläinlääkäri), hurautti paikalle heti parin tunnin päästä. Odotellessani siivosin karsinat huolella ja muutenkin vähän järjestelin paikkoja. Hain meidän Zelda-koirankin tallille, kun halusin eläinlääkärin vilkaisevan sen haavaa, joka ei oikein ole parantunut. No nyt on taas rokotukset kunnossa eikä haavastakaan tarvitse olla huolissaan :)




Tulin sitten hetkeksi sisälle syömään ja lataan kameraa, että saan otettua Ressusta vähän kuvia. Menin iltapäivällä takasin tallille ja kävin vähän taluttelemassa Ressua maastossa. Päästin sen nakuna kentälle ja herra otti siit kaiken ilon irti.










Mulla on tulossa postissa aika paljon tavaraa tuolle otukselle. Löysin nyt vihdoinkin isot kuolaimet ja ne tulevat toivottavasti vielä tälläviikolla. Nuo bäkkärin suojat tulee varmaan lähipäivinä, ne on tosi hyvät laittaa rankan liikutuksen jälkeen jalkoihin. Tässä kuvia mitä tulossa:




Ja satula etsinnässä, jos jollain myynnissä niin vinkkaa! Albion musta koulusatula 17-17,5" leveys x-wide ja hp ei kauheasti yli tonnin... ;)




Ja huomenna sitten ekalle tunnille. Anna tulee pitään meille Tavelaan koulutunin, menen sinne Vennin Wintecillä, kun huomasin tänään sen sopivan Ressulle aika hyvin. Illalla olisi ollut myös Heiskasen valmennus, mutta jätettiin se nyt veilä Ressun kanssa väliin.


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

minkä mallinen albion? kun niitä on erimalleja esim k2

Elämää Suskun tallilla kirjoitti...

Meillä ei oo väliä mallilla, kaikki sopii tuolle. Tosin meille on jo tulossa satula yhdestä liikkeestä :)