Sivut

sunnuntai 8. toukokuuta 2011

Estekisat... huoh

Voi luupää tota hevosta, se oli ihan kakkapää kisoissa tänään! Oltiin ajoissa paikalla, kun lähdettiin käveleen tallilta niin aikasi. Vaihdoin luokkaa 50cm:stä 70cm:iin, koska ne esteet oli niin pieniä. Rocky oli verkassa tosi ärsyttävä, se pomppi ja pukitteli, höselsi ja hirnui, viuhoi häntäänsä ja viskoi päätänsä. Sit se venkoili ja veti pohkeenväistöö aina porttia kohti ja liiras ulkopohjetta vastaan. Ja ympärillä pörräsi miljoona ratsastuskouluaista pikkuponeillaan ja ne oli aina tiellä. Rocky vei mua taas kuin litran mittaa ja kaahasi esteille. Tästä oli mahtava lähtee radalle!

Rata oli ihan kamalaa katteltavaa, ainakin luulisin niin... Jos se näytti yhtä hirveältä kuin tuntui. Rocky kaahasi ja liiras aina sivulle, ei kääntyny ja puri kiinni kuolaimeen. Ainut positiivinen asia on se, että kaikki esteet pääsimme puhtaasti ilman kieltoja tai tiputuksia. Onnistuimme kuitenkin hankkimaan 4vp, koska Rocky päätti kesken radan yrittää heittää mua selästä portille ja siinä tuli ylimääränen kurvi matkaan. Ilkeä poni!!

Kotona menin vielä kentällä laukkaympyrää, jossa oli kavaletti. Menin sitä varmaan kymmenen kierrosta, kunnes hevonen rupesi myöntymän siihen, että minä olen se joka määrää vauhdin ja reitin. Ensi kerralla paljon enemmän verkkaa tai tulen hulluksi!!

Tallimme shettisratsukot olivat myös mukana. Rommi voitti (taas vaihteeksi) koko 50cm:n luokan. Minun oma shettisvauvani Nalle hypäsi ihan superhienosti! Valitettavasti se punki viimeisestä esteestä ohi ja tuli 4vp. Aika olisi ollut hyvä, kun ratsastaja sai mentyä lyhyet tiet.




Ennen tätä estettä oli hieman epäselvyyksiä siitä, että mennäänkö sen yli vai ohi!




Minun Nalle-poni ja Marinka tyylittelee!


Kotimatkalla :)


Yhteisposeeraus


Ja tässä pohjapiirrustus radasta. Meidän virhepisteet tulivat siis 5-6 linjalta, kun olimme laukkaamassa portin ohi. Siinä Rocky teki täyskäännöksen ja meinasin tippua.


Tilasin eilen Rockylle varusteita; panssarin ja uuden rintaremmimartingaalin. Tässä niistä kuvat (muuten samat mutta värinä musta).





Ei kommentteja: