Sivut

keskiviikko 11. toukokuuta 2011

Paremmin sujuneet estekisat!

Nyt meni PALJON paremmin! Keksin hyvän idean, millä saada toi luupää keskittyyn ratsastukseen (eikä söpöihin tammoihin). En paljon säästellyt hevosta verkassa, laukkasin monta kierrosta molempiin suuntiin ja otin paljon hyppyjä. Laukkasin siihen asti, että meidät kutsuttiin radalle valmistautuun. Rocky oli sopivan väsynyt eikä kaahannut suorituksen aikana liian kovaa. Sitä kykeni jopa ratsastamaan!! Ilma oli ihan tuskasen kuuma, varmasti yli +25c.




Toi rata ei ollu mikään helppo.... Meille tietty oli plussaa et saatiin alottaa meille helpommassa laukassa eli päästiin ottaan vasenta laukkaa hyvin ennen ekalle esteelle tuloa. Matka ykköseltä kakkoselle sujui hyvin ja tiesin, että kolmosella täytyy olla jo hyvin menossa neloselle, ettei se lähde puskemaan väärään suuntaan. Pääsimme tähän asti hyvin ja Rocky meni täydellisesti. Sitten tuli tää vaikea linja: 4-5-6-7 ja luulin, että on aivan mahdotonta kääntää toi jyrä neloselta vitoselle, mutta sain sen meneen, vaikka yritti punkee oikeelta esteen ohi. Puomi kuitenkin tippui ja olin hetken hukassa ja tajusin seuraavan esteen olevan jo ihan lähellä. Päätin tehdä ylimääräisen ympyrän ja kerätä laukan uudelleen toimivaksi ja otin uuden lähestymisen kutoselle. Sitten tuo seuraava tie... oli pakko ottaa raville, ei se olisi muuten kääntynyt, kun oli juuri se vaikeampi suunta ja toi oli oikeesti tosi pieni kaarre. Nostin laukan ennen estettä ja karautimme loppumatkan seiskan ja kasin yli ilman lisävirhepisteitä. Eli siis vitoselta tuli 4vp ja ylimääräsestä ympyrästä ennen kutosta 4vp. Kokonaisuuteen olen ERITTÄIN tyytyväinen!!








Uudet varusteetkin ehtivät juuri ja juuri kisoihin, haimme ne matkalla postista ja laitoimme heti uudet martsat ja panssarin päälle :) Huomenna Heiskasen Hannan kouluvalmennukseen taas Pohtikselle.

Ei kommentteja: