Sivut

maanantai 23. toukokuuta 2011

Kisaviikonloppu

Jihaa nyt on kisat TODELLA ONNISTUNEESTI ohi! Olen niin tyytyväinen, ettette uskokkaan. Sää oli aurinkoinen ja lämmin, hevonen oli fiksu ja oma ratsastuskin alkaa ehkä jo sujumaan. Nyt huomasi sen, että kun itse keskittyi ratsastamiseen, niin tulokset nousivat huimasti.

Lauantaina oli siis koulukisat. Heräsin aamulla tekemään aamutallia puoli seitsemältä ja sen jälkeen aloin tekeen Rockyn harjaan verkkolettiä. Tallilta lähdimme puoli kahdeksalta eli olimme Pohtiolammella ennen kahdeksaa ja aloin verkkaamaan melkein heti. Luokka alkoi yhdeksältä ja lähdin viidentenä. Rocksu oli verkassa ihan mahtava, rauhallinen ja kuuntelevainen. Menimme samoja harjoituksia, kuin kotona olimme perjantai-iltana harjoitelleet. Lisäksi otimme pätkiä radasta ja hioimme viimehetken kuvioita. Radalla Rocky ei pelännyt mitään eikä varonut aitoja, kiitos Heiskasen valmennusten, jotka menimme kouluaitojen sisällä!! Rocky oli täysin ratsastettavissa, se kulki koko radan hyvässä, säädeltävissä olevassa muodossa ja meni rauhallisesti. Toki vielä löytyy tahditusongelmia ja etupainoisuutta, mutta ne ovat meidän kohdalla pieniä virheitä. Rocky oli aivan uskomaton, ihan superhieno! Lähtöjä oli 20 ja me olimme kahdensiatoista prosentein 57,777%! Eli parhaat prossat mitä on ikinä saatu. Huippua!






Sunnuntaina oli estehyppelöiden vuoro. Osallistuimme pienimpään luokkaan, joka oli siis 70cm. Takana meillä oli siis vain yksi 70cm, joka meni "vähän" huonosti. Rocky oli taas verkassa tosi hyvä ja rata oli melko helppo (pitkät tiet), mutta esimerkiksi kahden askeleen sarja vähän jännitti, koska emme ole ikinä menneet sellaista (paitsi kerran harjoituskisoissa ja keräsimme siitä silloin 8vp). Lisäksi esteiden sivuilla oli pelottavia johteita ja muovikukkasia, joita Rocksu vähän hämmästeli. Radalla Rocky yritti aina ennen estettä kokeilla pääsiskö livahtaan ohi, mutta kun huusin selässä innostavasti että "mennään mennään!!" niin sain hepankin rohkaistumaan ja pääsimme koko radan läpi ilman virhepisteitä. Lisäksi se oli siistin näköinen, meillä on tarkoituksena saada hyvä ja siisti rata, puhdas rata ei tässä vaiheessa ole vielä se tärkein juttu. Mutta mikäs siinä, jos rupee palaset loksahteleen kohdalleen. Lähtöjä oli meidän luokassa huimat 60 ja puhtaasta radasta sai ruusukkeen.






1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea teille!! =)