Sivut

keskiviikko 4. toukokuuta 2011

Hullunhauska estetunti

Nyt se on myönnettävä - tipuin ekaa kertaa Rockylta! Ja nyt kun kerroin tämän niin voin kertoo vielä senkin, että tipuin toisenkin kerran, en pysynyt satulassa tippumisten välillä kuin ehkä 20 sekunttia. Ja voi sitä riemun määrää, mikä meillä oli, kun Anna nauro keskellä kenttää ja mä en kyenny nousemaan hiekan seasta, kun kikatin ihan kippurassa.

Eli menimme harjotusta keskiympyrällä, johon oli laitettu esteitä. Kuvassa näkyvä 1. ja 3. olivat pieniä kavaletteja, korkeudeltaan ehkä 40cm. Kakkos- ja nelosesteet oli aluksi noin metrin korkuisia ristikoita, keskikohdasta jonku 70cm ja lopuksi ne nostettiin 70cm pystyksi. Ja siis meidän ongelma oli tuo linja 4.-esteeltä uudestaan 1.-esteelle. Rockyn mielestä heti nelosen jälkeen käännyttiinkin kotiportille ja vaihtoi kovassa laukassa suuntaa ja laski päänsä. Ensimmäinen tippuminen oli melko pehmeä ja se ei sattunut ollenkaan. Kiipesin selkään ja paukautin pollen uudestaan laukkaan, kunnes taas olimme nelosesteellä, jonka jälkeen Rocky teki saman tempun, mutta lujemmasta laukasta. Ja siis se puri kuolaimeen kiinni, eikä minulla ollut mitään mahdollisuuksia saada sitä jatkamaan oikeassa kierroksessa. Anna kipusi selkään ja ratsasti hetken, Rocky yritti samaa silläkin, mutta lopulta meidän jekkuileva "poni" saatiin kuriin ja hyppäsin ympyrällä sujuvasti esteet vielä muutamaan kertaan.

Tippumiskohta on hienosti merkitty kuvaan portin eteen. Pää on nyt tosi kipee, kun toinen tippuminen sattui mukavasti, kun tulin naama edellä, nyt on vaan niskat vähä kipeenä. Tästä lähetään hyvillä mielin kohti sunnuntain estekisoja :D


Meillä on tulossa nyt ihan hirveesti kisoja ja valmennuksia. Tässä vähän listaa niistä:

pe 6.5 Hanna Heiskasen kouluvalmennus Pohtiolammella
su 8.5 harj.estekisat Tavelassa (50cm)
ke 11.5 seuraestekisat Pohtiolampi (50-60cm)
la 21.5 seurakoulukisat Pohtiolampi (heC)
su 22.5 seuraestekisat Pohtiolampi (70cm)

Ei kommentteja: