Sivut

torstai 28. heinäkuuta 2011

Rokotuksia...

Eläinlääkäri kävi äsken rokottamassa Rockyn ja Pinnin. Hän kirosi myös tuota Rockyn rokotusohjelmaa ja harmitteli myös näiden tulevien rokotteiden "turhuutta". Ne ovat vain merkinnät paperilla, hevosen rokotukset kun todellakin olivat kunnossa. Periaatekysymys tämäkin sääntöuudistus, hemmetti!!

Pohdin pitkään uskallanko rokotuttaa Pinnin (tiineyden takia) ja huolestutti sekin, ettei edes eläinlääkäri osannut sanoa asiaan juuta eikä jaata. Pinniä ei ole ikinä ennen rokotettu ja se on saanut kuitenkin jo neljä varsaa, joten olisi se nyt ihme jos nyt jotain tapahtuisi. Mutta ajattelimme, että nyt kun totesimme näin niin aivan varmasti sattuu jotain. Rokotteesta mahdollisesti nouseva kuume saattaa edesauttaa varsan luomista, mutta se on todella epätodennäköistä. Tosin jos Pinni sairastuisi influenssaan tai saisi jostain Tetanus-bakteerin niin se olisi entinen poni. Joten rokotimme senkin nyt.

Sitten järkyttävimpään asiaan: Eläinlääkäri sanoi, että nyt on kolmen viikon päästä tehosterokotukset, jonka jälkeen ei saisi muka kisata kolmeen kuukauteen!! Koko vuoden aluelupamaksut siis olisivat olleet aivan turhia, jos emme nyt edes niihin pirun kuninkaallisiin pääse. Soitin heti Annalle ja se meinasi kävellä linjoja pitkin paikalle. Soitan nyt Hippokseen ja tarkistan asian, heti kun siellä voitaisiin vastata puhelimeen. Voi se päivä, kun tää rokotusrumba on ohi, taas kerran!


Ei kommentteja: