Sivut

lauantai 16. heinäkuuta 2011

Täyskäännös

Noniin nyt on sitten tämä kauan odotettu päivä saatu päätökseen. Mielikuvani ensimmäisistä aluekisoista muiden suokkien seassa, pikkuluokka, rento meininki ja kaikki muutkin asiat kohdillaan. Tunnin matka Urjalaan sujui hyvin, vaikka olin jännittänyt kisoja, niin matkalla jotenkin rentouduin. Perille päästyämme menimme kisakansliaan, jossa tarkistettiin rokotukset. Meillä kaikki nyt tietysti on kunnossa, koska tehosteiden kanssa sähellettiin viimesyksynä oikein urakalla... Järjestäjien mielestä rokotukset olivat kaikkea muuta kuin kunnossa ja meidät käännytettiin kotio. Hetken aikaa piti miettiä, että onko tämä täyskatastrofi pelkkää unta vai mikä nyt taas mättää, kun tuntuu, ettei mikään suju. Muut suokit verkkasivat houkuttelevan näköisellä kentällä, Rocky hirnui kopissa ja kaikki olimme aivan hämillämme.... Mutta totta se oli - kotimatkalle oli lähdettävä, vasta kun pääsimme perille!

Fiilikset tietty olivat aivan loistavat, kuten arvata saattaa. Päivä, jota on odottanut, jota varten on harjoiteltu... Se oli nyt tässä. Rokotusjutut voi laittaa eläinlääkärin piikkiin, koska hän ei antanut Rockylle kolmostehostetta, koska hän sanoi, että "se ei tarvi sitä, koska sillä on perusrokotukset kunnossa". Että näin täällä...

Kotiin tultuani heivasin kisatakin naulakkoon ja istuin koneelle, piti vielä kerran miettiä, että oliko tää todella nyt tässä. Voidaanko kisoissa olla noin tarkkoja, että pienen eläinlääkärin erehdyksen johdosta käännytetään kotiin? Hevostalli.netin foorumilla ovat muutkin valitelleet kärttyisistä kansliantädeistä, en sitten tiedä oliko tämä vain heidän tiukkuutta. No, jokatapauksessa lähtömaksut ja bensat maksoimme aivan turhaan, samoin tätä varten haettu aluelupa meni nyt hukkaan kalliiden maksujensa kera, puhumattakaan siitä, että koko hemmetin rokotusohjelma täytyy aloittaa alusta, juuri kun maksoin itseni kipeäksi niiden kanssa ja huokasin niiden vihdoinkin olevan kunnossa. Paskanmarjat - ei tässä voi muuta todeta!!

Ärsyynnyksissäni selasin netin läpi mahdollisten muiden kisojen toivossa. Muistin nähneeni joku päivä houkuttelevan näköisen kisakutsun ja innostuin niistä, kunnes tajusin, että meillä on nämä kisat tänäviikonloppuna. Hetken nettiä selailtuani löysin näiden kisojen kutsun, soitin järjestäjille ja kysyin, että voiko sinne jälki-ilmottautua. Järjestäjät olivat tosi mukavan tuntuisia ja sanoivat, että tottakai mahtuu mukaan. Päivä pelastettu, huomenna siis kokeilemaan onneaan uudestaan. Kisat ovat tosin pienemmät, mutta luokka on hieman isompi!

Nyt lähden ratsastamaan, kun oon saanut ajatuksiani hieman kokoon ja uuden innostuksen päälle huomisten harkkakisojen johdosta :)

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Voi harmi ;/ Mutta onnea tuleviin kisoihin! :)