Sivut

tiistai 19. heinäkuuta 2011

Takapakkia

Olin tänään maastossa Rockyn kanssa, mukana oli muutama shettis, eli vauhti ei päätä huimannut, vaikka ihan kunnollinen lenkki mentiinkin. Eilen Rocksu meni tunnilla ja ratsastin sillä ite vähän sen jälkeen. Menin ilman satulaa, otin temponlisäyksiä ym. Se oli oikein mukava ja en pomppinut taaskaan yhtään selässä.

Suitsien laittaminen on alkanut tökkimään. Tänään se oli oikein tahtojen taistelu ja meinasin menettää hermoni, kun Rocky ei antanut taas vaihteeksi laittaa korvien yli yhtään mitään. En itse luovuta helposti ja ajan kanssa sain suitset päähän oikeaoppisesti kaksi kertaa. Helppoa se ei ollut.... Suitsitustreenit jatkuvat!

Olin äsken katselemassa kolme tuntia Sanna Backlundin estevalmennuksia Pohtiolammella. Olisin halunnut itsekin ilmottautua sinne, mutta Anna sanoi, ettei kannata. Toisaalta ihan hyvä, oli melko haastavanoloisia tehtäviä melko isoilla esteillä. Mutta sain poimittua sieltä melko hyviä neuvoja! Valmennukset ovat siis kaksipäiväiset ja ne jatkuvat huomenna. Tänään siellä mentiin sileällä työskentelyä ja "pieniä" tehtäviä. Huomenna sitten isompaa, mahtaa olla esteillä kokoa, jos jo tämän päiväset olivat pieniä! :D Huomenna tarkoitus mennä taas kuunteluoppilaaksi.

Olin tänään Nallen kanssa klinikalla hakemassa mittaustodistusta SM-kisoja varten. Olin positiivisesti yllättynyt palvelusta ja tiloista, taitaa meidän klinikka vaihtua sinne! Eläinlääkärit olivat mahtavia tyyppejä, rentoja ja mukavia, mutta asiantuntevia. Ja siellä homma toimi ja rullasi, eikä tarvinnut odottaa viittä minuuttia kauempaa. Aivan eri touhua, kuin siellä missä on nyt käyty. Eli suosittelen lämpimästi Tampereen hevosklinikkaa Teivon alueella. Uudet, hienot ja toimivat tilat. Ainiin, Nallen virallinen säkäkorkeus on siis 103cm!

En löytänyt mitään kivaa kuvaa, mutta tässä on kuva minusta ja ensimmäisestä omasta ponistani Pojusta (eri Poju kuin joka oli nyt vähän aikaa sitten). Kuva otettu vuonna 2001.

Ei kommentteja: