Sivut

perjantai 15. heinäkuuta 2011

Treeniä

Ensinnäkin: Menin eilen mainitsemaan jotain liittyen Rockyn suitsien laittoon... Lähdin eilen blogipäivityksen jälkeen ratsastamaan ja suitsia laittaessani aluksi purin suitset ja harjoiteltiin taas sitä, et korvien yli laitetaan hihnoja. Päätin sitten lopuksi koota suitset ja laittaa vaan kuolaimet suuhun ja alkaa pikkuhiljaa yhdistämään sitä kaikkeen tähän. Ihmetyksekseni Rocky ei sanonut mitään ja kokeilin laittaa toisen korvan oikeaoppisesti otsapannan ja niskahihnan välistä. Pidätin hengitystäni; Rocky ei tehnyt mitään. Mietin otanko riskin ja laitan toisenkin korvan... Jos se saa kohtauksen niin takapakkia tulee taas reilusti eikä niitä saa sille päähän edes kokoamalla. No, otin riskin ja vähän päästä huomasin et "Ei helvetti, laitoin sille suitset päähän!!" En meinanu uskoa, joten otin ne pois ja laitoin uudestaan, voi kyllä, se oli totta! Uskomatonta... Tiedän, että tämä tuntuu teistä niin tavalliselta, että hevoselle laitetaan suitset, mutta Rockyn tapauksessa tätä en olisi IKIPÄIVÄNÄ uskonut! Tänään sujui yhtä hienosti, enkä edes harjoitellut, vaan laitoin suoraan kuolaimet ja laitoin suitset varovasti korvien yli paikoilleen. Tää tunne on ihan käsittämättömän upea! :))

Kotiuduimme siis juuri ratsastusreissulta läheiseltä kentältä. Pidin meidän shettis SM-ratsukoille hieman estetuntia, Rocky odotti vuoroaan kiltisti, kuten kuvasta näkyy:



Selässä makaava "Tinja" (8v) on Rommin omistajista nuorin ja hän vahti Rockya, onhan "Rokiponi hänen
hoitoponi" :D Tinja oli ostanut omilla rahoillana Rockylle omenanmakuisen Klikit-herkkukiven ja oli kotonaan askarrellut rasiaan kaikenlaisia "kohteliaita" kehotuksia jättää hänen ja Rockyn herkkupala rauhaan. Eniten laittoi hymyilyttämään "Näpit irti"-tarra, suloista! :)


(Huomaa ohjat turvallisesti kiedottuna kaulan ympäri)



Laitetaan nyt muutama kuva meidän tykkiponeistakin, jotka molemmat esiintyvät kuun lopussa shetlanninponien SM-kisoissa!


(Nalle ja Marinka)


(Roosa ja Rommi)



Molemmat ponit menivät erittäin hyvin, Nallen kanssa menimme jotain 60-65cm:n ratoja ja Rommin kanssa 70-75cm. Itse menin Rockyn kanssa ilman jalustimia hetken ja se sujui paljon paremmin kuin eilen. Sen jälkeen kokeilin tuon muurin hyppäämistä. Kolme ensimmäistä kertaa Rocky kielsi, vasta neljännellä kerralla se huomasi, ettei oikotietä onneen ole. Tässä kuva siitä suorituksesta:




Mikäli siis huomenna kisoissa on muuri, niin itse on ainakin varmemmin mielin menossa radalle. Tiesin, ettei Rocky mene ekalla kerralla yli tuollaisesta ja siksi olisi ollut tyhmää lähteä Urjalaan asti toteamaan se. Toivotaan, että huomenna päästään radalla maaliin saakka ja mahdollisesti jopa puhtaan radan saattelemana uusintaan. Peukut pystyyn! ;)

Ei kommentteja: