Sivut

perjantai 1. huhtikuuta 2011

Hellurei taas

Noniin nyt oli kamera tallilla ja nappasin kuvan meidän uudesta satulasta ja trailerista!








(satulakaappi)

Nyt on satulakin kunnolla "koeajettu", kun sillä on maastoiltu (kiitolaukattu), hypätty ja menty koulua. Hyväksi on todettu joka lajissa! Trailerikin osottautui eilisellä valmennusreissulla aivan mahtavaksi. On se satulakaappi vaan niin hieno lisävaruste.

Lähdettiin eilen viideltä iskän kanssa kohti Parvelaa valmennukseen. Rocky meni koppiin melko hyvin, mutta hieman oli taas suostuttelua, vaikka tilava ja valoisa koppi olikin. Matka sujui rauhallisesti ja Rocky käyttäytyi oikein mallikkaasti. Perille päästyämme laitoin itselleni kamppeet päälle ja mentiin katselemaan vartiksi edellisen ryhmän valmennusta, kun oli aikaa reilusti. Rocky odotti trailerissa todella kiltisti, vaikka jäi ihan ensimmäistä kertaa ihan yksin sinne seisomaan.

Laitettiin sitten Rocky kuntoon ja menin verkkaan maneesiin. Aluksi valmentaja (Hanna Heiskanen) kyseli hieman meidän taustojamme, kun emme ole aikaisemmin olleet hänen valmennuksessa. Alkutunti oli ihan kamalaa ja Rocky oli ihan jännittynyt. Yhtäkkiä kaikki alkoi sujumaan, kun kuunteli vaan Hannan neuvoja, jotka olivat kieltämättä ihan erilaisia kun mitä kotivalmentajamme Annan neuvot ovat olleet. Onneksi Hanna valmentaa myös Annaa, eli suurinpiirtein sama linja heillä on opetuksen suhteen.

Huomasin Rockysta jo puolen tunnin reenin jälkeen väsymisen merkkejä, mutta se jaksoi ahkerasti raataa loppuun asti, vaikka asiat olivat sille kovin vaikeita. Menimme avotaivutuksia käynnissä ja ravissa ja ne sujuivat täydellisesti. Ei ihan heti olisi uskonut, että allani oli hevonen, jolla ei oltu ikinä ennen menty avotaivutuksia! Siellä se porskutti muiden mukana :)

Lopputunnista otettiin laukkaa ja Rockya sai "potkia" eteenpäin, sen verran väsynyt se oli. Molempiin suuntiin saatiin kuitenkin hyviä pätkiä, joten siihen oli hyvä päättää onnistunut valmennus. Vielä omatoimiset loppuverkat ja trailerille...

Ongelmat olivat siis valmiita alkamaan! Olin ihan varma, että Rocky kävelee traileriin suoraan sisään, kun se on niin väsynyt. Vaan toisin kävi, meillä meni usko, toivo ja rakkaus koko hommaan, kun aikaa oli kulunut jo puoli tuntia ja Rocky vain pällisteli takasillalla kun betoniporsas. Sitten se vain käveli yhtäkkiä sisälle ja pääsimme viimein lähtemään.

Kotona olimme klo.20.00. Otin Rockyn trailerista, tyhjensin tavarat paikoilleen, siivosin trailerin ja laitoin Rockylle linimentit. Sitten iltatallin teko ja kotiin saunomaan, dataamaan ja nukkumaan, johan kello olikin taas yli yhdeksän. :)


Tänään menin Rockylla vajaan tunnin hölkkämaaston ilman satulaa ja huomenna menemme taas maneesille reenailemaan viimehetken kuvioita sunnuntain koulukisoja varten. Niistä päivittelenkin sitten seuraavaksi, heipsulivei! :)


Ei kommentteja: