Sivut

keskiviikko 13. huhtikuuta 2011

Tuntiponi

Voi kuinka hienosti Rocky toimi tänään lastentunnilla! Se löntysteli tasasen varmasti uraa pitkin ja kääntyi pienillekkin ravivolteille. Huomasi kuinka rentona se meni, korvat roikkuivat sivulla ja lötkyivät rennon ravin tahdissa. Välillä tallikissa Matin leikkipuuhat ihmetyttivät turvekasan pressun takana, sitä oli pakko jäädä ihmettelemään, tyttöjen tekemä söpö tupsu otsatukassa töröttäen.

Puolessa välissä tuntia iski paha korvaongelma; Rocky väänteli korvaansa ja ravisteli päätään. Minun piti hieman kuhnuttaa sen korvaa ja asia rauhoittui. Sinne oli varmaan lentänyt kevään ensimmäinen leppäkerttu, näin minä arvelin :)

Kun korvat olivat taas pelissä mukana, alettiin laukkaamaan. Herra nosti laukat käynnistä molempiin suuntiin ja teki hienot pääty-ympyrät laukassa molempiin suuntiin. Ei mikään jäykkä kaveri enää, sillä kovin iso ympyrä ei ollut; kentällämme tehty pääty-ympyrä on halkaisijaltaan 10 metriä, eli siis ihan voltin kokoinen.

Lopuksi loppuravit sujuivat yhtä mallikkaasti! Tästä johtuen Rocky pääsee alkeistunnille Nallen ja Rommin seuraksi myös perjantaina. Silloin selkään kipuaa vielä pienempi ja kokemattomampi tyttö. Rockysta huomaa, että se todella nauttii hommasta ahkeran reenaamisen ohessa! Olen antanut pikkutyttöjen kävellä loppukäyntejä oman ratsastukseni jälkeen, Rockyn selkään voi laittaa ihan kenet vain. Kuvassa Marinka 11v / 27kg käveli pitkin ohjin ilman jalustimia. Rocky tuskin tunsi, että selässä edes oli joku. Kuva on otettu viime sunnuntaina estehyppyjen jälkeen.

Ei kommentteja: