Sivut

perjantai 15. huhtikuuta 2011

Perjantain puuhia

Olen tänään koko päivän ollut vanhan traikkumme kimpussa. Meillä olisi kiire myydä traikku pois, kun uusikin on jo pihassa. Moni ostajaehdokas tuntui kauhistuvan edellisestä "lookista", vaikka olihan se ihan kiva, kun osasi ottaa huumorilla :) Kävin ostaan heti aamusta maalia, mutta se loppui aika pian, joten jouduin hakemaan lisää. Sain homman vasta äsken valmiiksi, eli koko päivä sen kanssa vierähti. Toivottavasti se nyt menisi pian kaupaksi, niin saisin paljastaa yllätyksen kaikille, mitä ostan vanhan trailerin tilalle. En malta odottaa!!

Mutta jos jotakin kiinnostaa traikku, niin se on todella fiksu ja näppärä pikkukoppi, jota voi vetää B-kortilla. Pakko myöntää, että halvalla lähtee, mutta antaa mennä! Hp.1700€ (vm.94)

Olin aivan maalissa homman jälkeen; hiukset, pipo, takki, housut, saappaat, aluspaita (juu kyllä), naama ja kädet :D



Ennen ja jälkeen :)






Rocky oli tänään ulkona paksun villaloimen kanssa (sillä mikä sillä on tallissa), kun ajattelin sen tarkenevan aamupäivän ilman sadeloimea. Se kuitenkin yski ja köhi pitkin päivää, kun traikkua maalailin. Outoa...

Alkeistunnilla se ei kuitenkaan köhinyt ollenkaan, mutta se oli muuten raivostuttava! Se kiskoi Suvi-tytöltä ohjia laukasta ja sitten olikin kiva ilman ohjia yrittää himmailla. Mutta kyllä se tunti ihan hienosti meni, tässä muutama kuva:









Menin itse vielä lopuksi Rockylla, kun pisti ärsyttämään tuo sen käytös. Kierros tapeltiin ja mentiin "vetokisaa" siitä, kumpi päättää tahdin ja suunnan. Sen jälkeen se oli ihan; ahh! :)

Ei kommentteja: