Sivut

tiistai 5. huhtikuuta 2011

Hyvän mielen valmennus!

Tulimme juuri Annan valmennuksesta Ruusikselta. Rocky käveli kotipihassa taas suoraan traileriin, ihanaa!

Maneesin pohja oli varoitteluista huolimatta ihan siedettävä, molemmat päädyt olivat upottavia ja märkiä, mutta keskiosa oli todella hyvä ja reenasimmekin koko tunnin keskiympyrällä.

Anna katsoi satulaa hieman ja totesi sen olevan todella hyvä, mutta minun pitää laittaa se nyt hieman eteenpäin. Olen kokoajan ajatellut sen olevan jo muutenkin liian edessä, mutta nyt katsottiin sille oikea kohta.

Rocky meni todella hienosti. Saimme ratsastettua sen käynnissä ja ravissa hyvään muotoon ja liikkumaan tasapainoisesti. Loistavaa! Seuraavaksi harjoiteltiin laukannostoja ja ne sujuivat kertakaikkisen täydellisesti. Annakin kehui, että haluisi löytää omiltakin hevosiltaan tuollaisen noston, joka lähtee oikeasti takaa kuin tykin suusta. Anna naureskeli taas kentän laidalla, että Rocky on aivan eri hevonen kuin syksyllä!

Puolet tunnista meni taas höpöttelyyn. Puhuin mahdolisesta Ypäjälle lähdöstä ja Anna suositteli minulle kahden vuoden harrasteohjaaja koulutusta niin, että kävisin Ypäjällä koulua viikon verran joka kuukausi. Harrasteohjaajakoulutuksen loppukoe vaatii ainoastaan heB ja re80cm tasoisen vahvan suorituksen ja Anna lupasi minut koutsata niin, että siitä mennään puhtaasti läpi. Tämän tasoiselle koulutuslinjalle pystyisin ottamaan Rockyn mukaan, mutta tarpeen vaatiessa saan Annalta jotakin koulutetumpaa hevosta käyttöön. Eli ei tarvitse ostaa uutta hevosta Ypäjän takia ja Poju saa porskutella meillä vielä :)

Kesäkuun lopussa se tapahtuu, Anna hevosineen muuttaa pois naapuristamme :( Onneksi heidän tuleva hevostila ei ole kaukana (Pinsiössä) ja jatkamme hänen valmennuksissaan edelleen. Lisäksi käymme siellä valmennusviikonlopuissa kerran kuukaudessa. Toisaalta olen todella iloinen Annan puolesta, vaikka olihan tämä ihan luksustilanne, kun oma valmentaja pyörittää talliansa naapurissa!! :)

Ei kommentteja: