Sivut

perjantai 6. huhtikuuta 2012

Pääsiäisviikon kuulumisia ja toivottu TALLIESITTELY (videona)

Nyt sain aikaseksi tehdä sen tallin esittelyn. En jaksanut alkaa erikseen ottamaan joka nurkasta kuvaa ja pääsinkin helpommalla tekemällä tällaisen "videopostauksen" vai miksikä tätä uutta villitystä nyt kutsutaankin. Tässä nyt lähestulkoon joka nurkka esiteltynä. Laittakaa kommenttia, että mitä piditte esittelystä ja tallista :)




Sitten muihin juttuihin. Keskiviikkona Nalle, Rommi ja Venni toimivat tunnilla hienosti. Meillä piti olla ihan tavallinen tunti, mutta lapset halusivat mennä ilman satulaa. Innostuimme ottamaan muutamia leikkejä, jotka sujuivat niin hienosti, että aika hujahti nopeasti ja tunti loppuikin. Kaverini Satu tuli kesken tunnin mukaan leikkeihin Teppo-ponilla. Leikeistä ja kilpailuista tuli paljon jännittävämpiä, kun osallistujia oli enemmän. Tässä muutama kuva tunnista (kännykkälaatu)!












Tuolloin keskiviikkona ratsastin Ressun tuossa omalla kentällämme ennen lastentuntia. Se oli ihan huippu oikeaan kierrokseen, mutta vasemmassa kierroksessa se ei tapinunut kunnolla. Se tuntui olevan jumissa jostain ja sen takia juoksutinkin sen torstaina. Siinä huomasin ihan saman, katsellaan jospa sille vaikka hierojaa tilaisi :)

Torstain lastentunnilla mentiin taas ilman satulaa, kun nämäkin tytöt halusivat. No mikäs siinä! Tunti meni hyvin ja hauskaa ainakin oli. Nalle keksi taas aloittaa "pää alas"-pelleilyn laukassa. Tällöin pikkutytöt luisuvat liukumäkeä sen kaulaa pitkin alas. Nalle tiputti ratsastajansa näin 6 kertaa tunnin aikana. Paras niistä oli, kun Nalle veti laukasta pään alas niin, että pikkutyttö valui kaulalle. Nalle käveli portille ja tyttö yritti samalla kiivetä kaulalta takaisin selkään, mutta Nallepas hyppäsi paikaltaan portin yli. Siitä tyttö lensi hienosti ilmaan, mutta laskeutui selkään. Nalle laukkasi tallinovelle pikkutyttö selässään, pysähtyi oville ja löi pään alas. Ratsastaja lensi pää edellä tallin ovista sisään betonilattialle ja Nalle tepasteli ylpeänä heinäkasalle. Alan sittenkin uskoa siihen, ettei Polle ole se kaikista monin poni! :D ♥ Romminkin ratsastaja muksahti kerran alas, eikä Vennilläkään kaukana ollut, kun se pelästyi kotiin laukkaavaa Pinni-mammaa, joka karkasi hoitajaltaan talutuslenkillä. Aikamoista meininkiä taas. Tässä yksi tyylinäyte Nallelta, melkein kaikki näistä tuli videolle, mutta en jaksa kaikkia tänne ladata:




Tuon tunnin jälkeen menin vielä ratsastamaan Vennillä, kun se oli valmiina siinä tunnilla oltuaan (en ole laiska :D). Nyt sen kunto alkaa olemaan sellainen, että minun kannattaa sinne alkaa välillä kiipeämään. En ole sillä ratsastanut nyt moneen kuukauteen, kun se on vasta kerännyt kuntoa lasten kanssa. Opettelimme väistöjä ja laukannostoja, jotka sujuivat jo tosi kivasti. Lopuksi laukkasin vielä tiellä, otin myös loppuravit ja -käynnit maastossa. Se on huippuponi!




Tänään pitkäperjantaina pidin kaksi lastentuntia peräkkäin. Ensimmäisellä tunnilla oli taas meidän oma poikakolmikko Nalle, Rommi ja Venni. Menimme ihan perusjuttuja, mm. temponvaihteluita. Olin tyytyväinen Venniin, joka meni Saralla hyvin. Sara kehui, että Venni kuunteli pohkeita hyvin mun eilisen ratsastuksen jäljiltä. Ainakin selvisi se, että kai mun täytyy sinne selkään aina välillä ehtiä käymään. Nyt osasin neuvoa myös laukannostoissa hyvin, kun olin itse niitä Vennille opettanut. Laukat nousivat tänään jopa käynnistä!! Jälkimmäisellä tunnilla oli isompia tyttöjä Nallella, Rommilla ja Piippiksellä. Me hyppäsimme pieniä esteitä, koska nyt viikonloppuna on ne kenttäkisat ja Marinka halusi saada vähän tuntumaa esteisiin. Menimme puomitehtäviä ja pieniä ratapätkiä. Ponit olivat mahtavia!

Huomenna tosiaan edessä kenttäkisojen ensimmäinen osuus eli kouluratsastus ja rataesteet. Sunnuntaina vuorossa maastoesteet. Jihuu! Marinka osallistuu sinne siis sekä Nallella että Rommilla. Niistä sitten myöhemmin lisää!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

tää oli ihan sairaan kiva postaus!:) sun ääni on jotenki ihana:D pakko vielä kysyy että eikö toi pupu ikinä karkaa kun se juoksee vapaana?:D

Anonyymi kirjoitti...

ihana talli! =)

Elämää Suskun tallilla kirjoitti...

Kiitoksia, tosi ihana :D Ja ei se karkaa, se on aina vapaana. Juuri äsken kävin tekeen iltatallin, se oli ollu pihalla jonku 6 tuntia vapaana ja tulee heti ruokakipon äärelle kun näkee et tulen tallille :)

Sanni kirjoitti...

Tosi kiva talli! Ja tykkään kans jotenkin sun äänestä:D Oma poni tekee ihan samaa kun Nalle:DD Ja onnee sinne kisoihin!:)

Jemina kirjoitti...

Oikeesti sun ääni on hiukkasen kaunis!!! Tee lisää videopostauksia:)