Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Vauvan viipotuksia ja kisoja!

Meidän vauva oli eilen ulkona ekaa kertaa. Talutin Pinniä, mutta varsa ei uskaltautunut karsinasta ulos. No pitkän houkuttelun ja Pinnin hermoilujen jälkeen saimme sen ulos, mutta seuraava ongelma oli se, ettei se pysynyt emänsä rinnalla vaan lähti haahuilemaan ties minne. Onneksi silläkin oli riimu päässä, niin otin senkin naruun. Hyvin meni, vaikka kamalaa sähläystä se olikin. Muut hepat kävi tarhoissa kuumana, kun näkivät varsan ensimmäistä kertaa. Varsa ei uskaltautunut takaisin talliin, joten jouduin kantamaan sen sylissäni sinne :D Onneksi se painaa vaivaiset 30-40 kiloa!

Olimme eilen myös kisoissa Nallen ja Vennin kanssa. Molemmat menivät ristikkoluokan. Vennille kisat olivat aivan ensimmäiset, samoin radan hyppääminen. Verkassa molemmat olivat aika hyviä, Venni tuttuun tapaansa vähän tahmea. Radat sujuivat melko hyvin molemmilla, Venni vähän luikerteli, kun ei ymmärtänyt, että joka esteen jälkeen onkin jo seuraava. :D Puhtaat radat tuli silti molemmille!








Tänään lähdimme aamulla Niihamaan kisoihin Rommin kanssa. Siellä oli yhdistetyt koulu- ja estekisat. Rommi ja Marinka osallistuivat luokkaan, jossa ratsastettiin ensin heC:n rata ja sitten 60cm:n rataesteet arvosteluna 367.1. Kouluosuudesta tämä suloinen ratsukko täräytti aika huimat prosentit; 66,7%! He olivat kouluosuuden jälkeen muistaakseni neljänsiä (lähtöjä yhteensä 30). Rataesteet menivät lähes yhtä täydellisesti, sillä saldona tuplanolla. Rataesteiden tuloksissa Rommi ja Marinka olivat 11., mutta molempien lajien yhteistulokset ylsivät sijaan nro 6, aivan superhuippua!! Kunniakierroksen jälkeen ihailimme hienoja palkintoja, joita saimme kotiinviemisiksi.

Kotona päästimme varsaa taas ulos, tälläkertaa hieman paremmalla menestyksellä. Meininkiä riitti ja tanner tömisi, kun kirjava kaksikko temmelsi kentällä. Lisää nähtävillä tässä videossa. Mukana myös klippejä molemmista kisoista sekä muusta tallin kevättouhuista :)





1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onnea kisamenestyksestä! :) Voisitko muuten hyväksyy ton sun videon mobiililaitteille, niin näkyis Ipadilläkin? :)